SC CONTVER EXIM SRL este o firma cu capital romanesc, infiintata si condusa de persoane cu pregatire economica care au calitatea de expert contabil, consultant fiscal si auditor financiar.
Societatea noastra a fost infiintata in anul 1994, desfasurand, de la inceput si pana in prezent, lucrari de contabilitate, expertiza contabila, audit si consultanta financiar-contabila si fiscala.

Firma este membra a organizatiilor profesionale care reglementeaza activitatea din domeniu, respectiv Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania,  Camera Auditorilor Financiari din Romania, Camera Consultantilor Fiscali din Romania, ceea ce da un caracter legal activitatii desfasurate de societatea noastra.

Activitatea societatii este desfasurata de un colectiv tanar, insa foarte bine pregatit. Ca in orice domeniu, experienta bogata si cunostintele bine definite ale fondatorilor se transmit cu succes echipei dinamice care are capacitatea necesara de a solutiona situatiile problematice cu care se poate confrunta orice firma.

 

Activitatea firmei se desfasoara pe departamente distincte dupa cum urmeaza:


•    departamentul Evidenta Contabila – ec. Miron Alexandra, ec. Pop Andreea, ec. Chereches Claudia, ec. Pop Carmen - coordonat de ec. Miron Alexandra expert contabil


•    departamentul Personal si Salarizare – ec. Catinas Mihaela, inspector resurse umane Muresan Daniela - coordonat de ec. Catinas Mihaela expert contabil, consultant fiscal.


•    Departamentul Audit Financiar – ec. Catinas Ovidiu, ec Pop Andreea, ec. Pop Carmen - coordonat de ec. Catinas Ovidiu auditor financiar.


•    Departamentul Analiza Economica, Consultanta Contabila si Fiscala – coordonat de ec. Catinas Ovidiu – expert contabil, auditor, consultant fiscal.